Online foto’s bestellen

Als je met je digitale camera mooie foto’s hebt gemaakt, is de kroon op je werk natuurlijk dat je ze afgedrukt kunt zien. Normaal gesproken ga je hiervoor naar een foto vakhandel of een warenhuis, maar het is veel makkelijker om thuis van achter je computer de foto’s te laten afdrukken met een paar muisklikken! De kwaliteit is er tegenwoordig niet minder om, het gemak des te groter.

Wanneer je digitale foto’s hebt gemaakt, zijn de fotobestanden meestal direct leverbaar via internet. Het beste kun je de ruwe, onbewerkte bestanden aanleveren, omdat deze de meeste informatie bevatten en uiteindelijk afgedrukt de beste foto’s leveren. Het uploaden kan even duren, maar daarvoor krijg je des te mooiere foto’s terug. Een bijkomend voordeel is dat online foto’s laten afdrukken vaak ook nog goedkoper is dan het laten doen in een winkel.

Bij de meeste digitale camera’s is de verbinding met de computer erg makkelijk tot stand te brengen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de bestanden ordenen, verbinding maken met de online foto afdruk service en klaar is kees! Je bespaart jezelf de tijd naar een winkel te moeten gaan en kunt in de gewonnen tijd nuttige andere dingen doen, bijvoorbeeld mooie foto’s maken!